Vivus Kokemuksia (2018)

Vivus kokemuksia

Vivus on vanhan SMSCredit -palvelun korvaaja. Yritys on sama vanha, mutta nimi ja brändi on uudistettu kesäkuussa 2010. Samalla myös Vivus.fi -sivuston tuotevalikoima laajeni merkittävästi.

SMSCredit -konsernilla on yli 100 000 asiakasta Suomessa, Ruotsissa, latviassa ja Liettuassa. Kyseessä on siis tunnettu ja varsin laajalle levinnyt palvelu, joka myöntää pikalainaa 0-400 euroa. Saat lainallesi maksuaikaa 0-30 päivää.

Hae pikalainaa Vivukselta heti >>

0-400 euroa, maksuaikaa 0-30 päivää. Ensimmäinen laina ilman kuluja. Voiko tämän paremmaksi pikavipin hakeminen mennä? Voit itse valita lainan suuruuden ja takaisinmaksuajan. Siirry hakemaan lainaa tästä >>

"Voin ottaa haluamani summan lainaa ja määritellä itse maksuaikataulun! Ensimmäisen lainan sain ilman kuluja, toimii kuin junan vessa, suosittelen!" - Pasi 24v, Kuopio

Vivus.fi myöntää ensimmäisen pikalainan täysin ilmaseksi, ilman käsittelykuluja tai korkoja. Näin ollen Vivus on ehdottomasti halvin pikalaina, mitä voit mistään löytää.

Ikäraja Vivus.fi -tuotteille on aina 20 vuotta. Vivus tarkastaa luottotietosi. Mikäli ne ovat kunnossa, saat lainaa nopeasti.

Lisäksi Vivus.fi pyörittää uutta bonuseuro-järjestelmää: Tienaat bonusta kutsumalla kavereita mukaan palveluun. Pelkkä rekisteröityminen Vivus.fi -sivustolle riittää, kaverisi ei siis tarvitse edes ottaa lainaa. Bonuseuroilla voit maksaa lainakuluja tai hyvällä lykyllä saada koko pikalainan ilmaiseksi.

Vivus kokemuksia

Vivus kokemukset netissä ovat pääsääntöisesti positiivisa. Onko sinulla omia Vivus kokemuksia? Jos kyllä, auta muita ja jaa ne kanssamme. Lisäämme kokemuksesi tähän artikkeliin luvallasi.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Vivuksen Lainat
Author Rating
41star1star1star1stargray

Leave a Comment: