Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut (2018)

Löydät meiltä kaikki uudet pikavipit mitä tämän hetken lainamarkkinoilta löytyy, olemme listanneet ensimmäiseksi kuluttajien suosiossa olevat uudet lainapalvelut ja pitäneet luonnollisesti samalla silmällä yhtiön lainaehtoja ja korkoja.

Pikavipin hakeminen on helppoa ja vaivatonta – me teemme kuitenkin siitä vielä astetta helpompaa! Jokainen kuluttaja löytää alapuolelta varmasti itselleen sopivan lainatuotteen, etsit sitten suurta tai pientä pikalainaa. Tutustu valikoimaan ja pistä itsellesi parhaiten soveltuva laina heti tilaukseen.

Uudet pikavipit 2018

Vivus – hae pikalainaa ilman kuluja netistä 10-400 € väliltä – myös keskisuuret kulutusluotot aina 2010 euroon asti!

Vivus

Vivus on äärimmäisen suosittu ja varmasti monelle tuttu pikalainan tarjoaja. Vivuksen erinomainen palvelu ja edulliset lainatuotteet ovat monen mieleen ja yhtiön kautta on haettu jo satoja tuhansia pikalainoja. Vivus tarjoaa pikavippiä 10-2010 euron väliltä joustavalla 3-30 vuorokauden maksuaikataululla. Yhtiö on myös erittäin joustava, voit hakea lisälainaa ja siirtää eräpäivää halutessasi erittäin kätevästi verkon kautta. Vivukselta lainaaminen on helppoa ja yhtiön 1. laina on kaikille aina täysin ilmainen 10-400 euron väliltä. Tutustu lisää Vivukseen ja hae pikavippi heti tilillesi.

Hae edullisin pikalaina heti tilillesi Vivukselta

Halenslainalta saat haettua pikavippiä erittäin pitkällä maksuajalla – hae lainaa 1-5 vuodeksi 100-3000 euron väliltä

uudet pikavipit

Halenslainan kaikki pikavipit ovat haettavissa jopa 1-5 vuoden takaisinmaksuajalla ilmaisella hakemuksella netistä. Yhtiön valikoimaan kuuluvat lainat 100-3000 euron väliltä ja kaikki lainat ovat vakuudettomia. Halenslaina on toiminut alalla pitkään ja se on varmasti monelle pikalainaa ennestään hakeneelle tuttu paikka. Halenslainan palvelu on nopeaa ja lainan toimitus tilille tapahtuu aina pikaisesti. Myös lainaehdot ovat kuluttajaystävälliset eli hyvin selkeät sekä joustavat, voit ottaa halutessasi itsellesi maksuvapaan kuukauden ilman mitään ylimääräisiä kuluja. Suosittelemme Halenslainaa kaikille, jotka etsivät 100-3000 euron luottoa 1-5 vuoden maksuaikataululla!

Hae pikalaina pitkällä maksuajalla tästä

Credit24 tarjoaa markkinoiden halvimmasta päästä olevan erittäin joustavan lainatuotteen – hae 500-3000 € joustolimiitti heti verkosta

Myös Credit24 sijoittuu vertailussamme korkealle, tämä johtuu siitä, että yhtiö tarjoaa halpaa ja joustavaa joustolimiittiä 500-3000 euron väliltä kaikille vähintään 19 vuotta täyttäneille. Tätä kautta myös nuoremmilla on mahdollisuus saada helposti lainaa ilmaisella hakemuksella netistä. Toki yhtiö edellyttää, että perusasiat ovat kunnossa ja maksuhäiriöisille luottoa ei myönnetä. Voit valita maksuajan 1-24 kuukauden väliltä ja lyhentää vain ja ainoastaan 30 euroa kuukaudessa, mikäli siltä tuntuu. Credit24 on erinomainen vaihtoehto, tarvitset minkä suuruista luottoa tahansa.

Hae lainaa Credit24:n kautta tästä

Bluefinancelta vippi heti tilille 15 minuutissa – lainapäätös välittömästi

Bluefinance on erikoistunut pienempien pikavippien tarjoamiseen ja onkin yksi ainoista yhtiöistä, joka myöntää pelkästään pikalainaa. Yhtiö tarjoaa edullista rahoitusta 20-700 euron väliltä kätevästi ilmaisella hakemuksella netistä. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja nopeaa – saat myös lainapäätöksen välittömästi ja rahat tilille nopeasti. Bluefinance on lainaehdoiltaan selkeä ja joustava, voit siirtää halutessasi eräpäivää tekstiviestillä, mikäli tuntuu siltä, että et pysty lyhentämään vippiä eräpäivään mennessä. Kaikki vipit ovat vakuudettomia. Tutustu lisää ja pistä Bluefinance edullinen vippi tilaukseen.

Hae vippi heti tilille Bluefinancelta

Everydayn joustoluotto toimii kuin luottokortti – mutta se on puhelimessasi

Everydayn ainutlaatuinen lainatuote, joustoluotto, on kuin sähköinen luottokortti. Voit tehdä nostoja rajattomasti kellon ympäri aina 20-2000 euron väliltä. Se toimii erittäin kätevänä arjen pikavarakassana, josta voit nostaa rahaa käyttöösi milloin vain. Saat aina lainalle keskimäärin 45 päivää maksuaikaa ja maksat vain nostetusta luotosta. Everyday on suosittu ja pitkään alalla toiminut luotonmyöntäjä, jonka taustalla toimii vakavarainen OPR-Vakuus. Lainaaminen on turvallista, nopeaa ja edullista. Kaikki pikavipit ovat haettavissa ilmaisella nettihakemuksella helposti ja nopeasti.

Hae joustoluottoa Everydayn kautta

Trustbuddyn kautta saat kaikki vipit ilmaiseksi 14 päiväksi – hae rahaa lainaan 100-600 euron väliltä välittömästi

Trustbuddyn kautta lainaaminen on edullista, tai itse asiassa se on jopa ilmaista, mikäli maksat lainan pois 2 viikossa. Voit hakea pikalainaa 100-600 euron väliltä ja vippi on aina ilmainen jos se lyhennetään pois 14 vuorokauden sisään. Myöskään lainan hakeminen ei maksa mitään ja voit hakea vippiä ilmaisella hakemuksella netin kautta. Voit ottaa pikalainan myös pidemmällä maksuajalla ja tässä tapauksessa maksat vipistä normaalin todellisen vuosikoron, joka on sekin varsin alhainen ja pärjää hyvin hintavertailussa. Trustbuddy tarjoaa myös eräpäivän siirtoa aina kuukaudella eteenpäin. Trustbuddy on luotettava, halpa ja nopea luotonmyöntäjä!

Uusi lainapaikka avattu taas

Jos olet hakenut joskus pikavippejä etkä ole ollut saamiisi pikavippeihin ihan tyytyväinen suosittelemme että kokeilet jotain niistä uusista pikavipeistä joita koko ajan lisätään markkinalle Suomessa.

Koska pikavipit ovat niin uskomattoman suosittuja niiden tarjoajia tulee nimittäin koko ajan lisää ja uudet pikavipit ovat usein suosittuja koska niitä voi saada myös ne henkilöt jotka ovat jo joutuneet muiden pikavippi yritysten sulkulistoille (ja jotka eivät siksi voi saada heiltä pikavippejä) ja koska uudet pikaluotot ovat monesti halpoja koska uudet tulokkaat haluavat päästä kilpailuun mukaan hintojensa avulla.

Uudet pikavipit ovat siksi hyvä valinta mutta miten uudet pikavipit oikeastaan löydetään?

Tässä muutama vinkki:

  • Hakukoneet ovat erinomainen apuväline tätä varten. Käytä siksi hakukoneita hyväksesi kun etsit uusia pikavippejä hakemalla pikavippejä hakukoneiden avulla useasti.
  • Netistä löytyy myös usea uutis sivusto joka keskittyy juuri pikavippeihin ja monesti niistä löytyy todella paljon tietoa uusista vippi yrityksistä. Näitä on siksi hyvä seurata ja jos kyseessä olevalla sivustolla on uutiskirje myös se voi olla hyvä tilata jotta saisit nopeasti tietoa uusista vipeistä suoraan sähköpostiisi.
  • Netistä voi myös etsiä nettisivuja joiden erikoisuutena on listata ja esitellä uudet pikavipit. Tällaiset tieto sivustot löydät helposti hakukoneiden avulla ja niissä mainitaan monesti myös koska uudet pikavipit lisättiin sivustolle joten tästä voi siksi monesti päätellä uuden palvelun iän.

Entä uudet pikalainat?

uudet lainapalvelut

Jos olet joskus hakenut pikavippiä eli niin sanottua pikalainaa tiedät varmaan että vaikka näitä tarjoavia yrityksiä on todella monia Suomessa tänään koko ajan avataan uusia yrityksiä jotka tarjoavat asiakkaille uusia pikavippejä. Mutta ovatko uudet pikavipit ja niitä tarjoavat yritykset oikeastaan turvallisia vai kannattaako niitä välttää?

Yleensä voidaan sanoa että suurin osa uusien pikavippien tarjoajista on täysin turvallisia ja luotettavia lainantarjoajia mutta ikävä kyllä välillä kuulemme myös vähemmän luotettavista yrityksistä jotka yrittävät huijata kuluttajia jollain lailla.

Emme siksi halua sanoa että uusia pikavippejä tulee välttää mutta jos uudet pikavipit ja niitä tarjoavat sivut ovat kiinnostuksen kohteena suosittelemme kuitenkin että tarkastelet juuri näitä pikavippejä varmuuden vuoksi hieman muita pikavippejä tarkemmin.

Uusimmat pikavipit – Asioita joita voit tarkastaa

Kun kuulet että on uusi pikavippi avattu, joka vaikuttaa hyvältä suosittelemme aluksi että haet yrityksen nimeä hakukoneessa nähdäksesi ovatko muut jo kokeilleet tätä palvelua ja mitä mieltä he siinä tapauksessa olivat heistä. Tämä on hyvä alku mutta joskus on niin että uudet pikavipit ja niiden tarjoajat eivät ihan heti hakukoneista löydy. Tämä ei välttämättä ole huono merkki mutta jos löydät huonoja arvosanoja suosittelemme ehdottomasti että pysyttelet kyseisestä palvelusta kaukana!

On myös tärkeää että luen kyseisen pikavipin lainaehdot ennen kuin haet lainaa koska uudet pikavipit voivat myös olla ongelmallisia siinä mielessä että ne ovat tavallisia pikalainoja kalliimpia. Lue siksi aina tarkalleen kuinka paljon joudut maksamaan lainasta etukäteen, miten maksat lainan takaisin ja niin edelleen jotta tiedät miten kaikki toimii ja että kaikki vaikuttaa normaalilta.

Uudet vipit ja niiden ongelmat

Pikavipit ovat suunnattoman suosittuja Suomessa ja monet ottavat niitä jatkuvasti, toinen toisensa perään. Mutta ovatko uudet pikavipit aina niin hyvä ratkaisu kun huomaat että sinulla on tilapäinen rahapula?

Vastaus on että se riippuu siitä miten hoidat raha asioitasi ja kuinka useasti olet jo ottanut pikavippejä.

uudet vipit

Jos otat jatkuvasti pikavippejä se ei ole hyvä tapa koska pikavipit ovat kuitenkin suhteellisen kalliita. Ne voivat siksi vaikuttaa taloudelliseen tilanteesesi huonolla tavalla jos käytät niitä liikaa.

Suosittelemme siksi että hankit pikavippejä ainoastaan silloin kun tarvitset pieniä lainoja ja vain tilapäisesti etkä selvittääksesi vaikeaa taloudellista tilannetta. Se ei nimittäin ole yleensä hyvä idea pikavippien avulla. Uudet pikavipit ovat myös vaihtoehto ainoastaan silloin kun olet ihan varma siitä että pystyt maksamaan lainan takaisin ajoissa.

Jos haluat selvittää vaikeata taloudellista tilannetta suosittelemme sen sijaan että otat esim. pankkilainan jota voit maksaa takaisin lainanantajalle pidemmällä takaisin maksu ajalla ja jonka korko on matalampi.

Mitä muuta voit tehdä jos luulet että taloudellinen tilanteesi on ongelmallinen ja uudet pikavipit eivät tule auttamaan?

Silloin Suomesta löytyy monenlaista asiantuntevaa lainaneuvontaa. Koska jokainen taloudellinen tilanne on erillainen suosittelemme että otat yhteyttä lainaneuvontaan saadaksesi henkilökohtaisia neuvoja jotka voivat auttaa juuri sinua.

Lainaamisen jatkaminen ei kuitenkaan ole yleensä hyvä idea joten yritä siinä tapauksessa aina puhua lainaneuvojan kanssa ennen kuin otat uusia lainoja tai edes pikavippejä.

Summary
Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut (2018)
Article Name
Uudet Pikavipit ja Lainapalvelut (2018)
Description
Mitkä ovat tämän hetken parhaat uudet pikavipit ja lainapalvelut? Lue vertailumme uusista vipeistä ja lainaajista tästä ja selvitä totuus uusista lainoista!
Author
Publisher Name
MadCapz

Leave a Comment: