Risicum Kokemuksia (2018)

Risicum kokemuksia

Risicum - hae lainaa Risicumista, luotettavasti ja nopeasti. Jo vuonna 2005 perustettu Risicum on suomalainen pörssissä noteerattu luottolaitos, joka tarjoaa kulutusluottoja arkipäivän tarpeisiin. Risicumin palveluihin et tarvitse takaajia tai vakuuksia.

Laaja palveluvalikoima takaa, että löydät juuri itsellesi sopivan rahoitusratkaisun Risicumista.

Risicum toimii Suomen lisäksi myös Ruotsissa, jossa toiminta tapahtuu nimen Risicum Sweden Ab alla. Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenenä Risicum on saavuttanut hyvän maineen, jonka voimin se onkin kasvanut Suomen lainamarkkinoilla isoksi tekijäksi. Taattu vakavaraisuus ja toimivat lainaehdot ovat luoneet Risicumista kulutusluottoyrityksen, jota voi hyvällä mielellä suositella kavereillekin.

Hae lainaa Risicumilta heti >>

Risicumilta saat 50-400 euron pikalainoja, 500-1000 euron pienlainoja, sekä 1000-4000 euron kulutusluottoja. Kulutusluotoissa takaisinmaksuaika voidaan sopia aina 4 vuoteen asti. Luotettavuudesta kertovat Suomen Pienlainayhdistyksen jäsenyys ja Suomen luotettavimman ja vakavaraisimman pienlainayrityksen titteli [Suomen Taloustutkimus, huhtikuu 2009]. Siirry hakemaan lainaa heti >>

Risicumin nettisivutkin ovat hyvin toimivat. Pikalainoja saat helposti tekstarilla, nettihakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun. Pienlainaa ja kulutusluottoa voit hakea nettihakemuksella tai soittamalla asiakaspalveluun.

Kuten aina ohjeistamme, kannattaa tutustua pikavippifirman tai luotonantajan kotisivuihin huolella, ennen lainapäätöksen tekemistä. Risicumin sivusto onkin tehty taitavasti ja se suorastaan houkuttelee asiakkaita luokseen. Lainat ovat kokoluokittain sijoiteltu kätevästi käden, silmän ja hiiren ulottuville. Suoraan etusivulta voit bongata itsellesi parhaan kulutusluoton - ja siirtyä sitä myös heti hakemaan.

Lainojen edellytyksetkin ovat selkeät: Täysi-ikäisyys, moitteettomat luottotiedot, vakituinen asuinpaikka Suomessa, matkapuhelinliittymä tai nettipankkitunnukset.

Lainasumman saat tilillesi heti kun lainapäätös on hyväksytty. Hakemuksia hyväksytään vain päiväsaikaan, mutta lainaa voit hakea jokaisena viikonpäivänä vuoden ja kellon ympäri.

Risicum Suomen luotettavin

Suomen Taloustutkimuksen teettämässä tutkimuksessa todettiin, että Risicum Oyj on Suomen luotettavin ja vakavaraisin pienlainayritys. Tutkimus suoritettiin huhtikuussa 2009. Tämän tunnustuksen Risicum ehdottomasti ansaitseekin. Luotettavuus, vaivattomuus ja arkielämän rahoitusratkaisut - näistä Risicum tunnetaan. Siksi Madcapz onkin valinnut Risicumin kulutusluottojen omaksi ykkösvalinnakseen!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Risicumin Lainat
Author Rating
41star1star1star1stargray

Leave a Comment: