Pikaluotto Heti (2018)

Pikaluotot ovat kasvattaneet suosiotaan vuosi vuodelta, vaikka jäävätkin tässä vielä selvästi jälkeen monelle muulle netin lainatuotteelle. Esimerkiksi pikavippejä ja pikalainoja otetaan vielä moninkertainen määrä pikaluottoihin verrattuna, mutta ero on pienentynyt vuosien 2016 ja 2017 aikana selvästi.

Tarjolle on tullut myös täysin pikaluottoihin keskittyneitä sivustoja, joista löydät tarkemmin tietoa pikaluotoista jos se kiinnostaa!​

Paras Halpa Pikaluotto 2018

Vivus on uudistunut – nyt tarjolla pikaluottoa ja kulutusluottoja 2010 euroon asti

Vivus

Vivus on monipuolinen ja pärjännyt vahvasti kovassa kilpailussa pikavippialalla ja ei ihme, sillä yritys on suorastaan erinomainen ja tarjoaa vippiä 10 – 2010 € välillä. Laina-ajat ovat joustavat 3-30 vuorokauden väliltä ja sinulla on mahdollisuus ottaa tähän vielä lisämaksuaikaa 30 päivää.

Yritys ottaa kulutusluotto ja pikalaina hakemuksia vastaan 24 tuntia vuorokaudessa jokaisena viikon päivänä ja pikavippi myönnetään tilillesi klo 7-23 välisenä aikana.

Mikäli haet lainaa näiden kellon aikojen ulkopuolella, saat rahat tilille heti seuraavana päivänä yrityksen auettua. Yhtiö on luotettava luotonmyöntäjä ja pyrkii toiminnassaan erityisesti turvallisuuteen ja vastuullisuuteen ja yritys on saanut hyvää palautetta tämän saralla.

Yhtiö tarjoaa lainaa sähköisesti eli kaikilla asiakkailla on mahdollista saada vippi lasku sähköpostiin jos näin haluaa. Lasku toimitetaan pdf-muodossa, jonka avaamiseen tarvitset Adobe Acrobat Reader –nimisen ohjelman, jonka voi ladata ilmaiseksi Internetistä. Hae siis Vivuksen vippi sähköisesti!

Hae pikaluottoa verkosta sähköisestä tästä

Halenslaina tarjoaa lainaa sähköisesti ilman vakuuksia 100-3000 euron väliltä

Monipuolinen Halenslaina tarjoaa lainaa 100-3000 euron väliltä ilman vakuuksia helposti ja nopeasti ilmaisella nettihakemuksella.

Harva tarjoaa tämän kaltaista mahdollisuutta ja yleensäkään näin paljon eri lainavaihtoehtoja. Takaisinmaksuaikaa on reippaasti 1-5 vuoden väliltä.

Yritys myöntää lainaa ilmaisella lainahakemuksella Internetin kautta ja saat rahat heti tilille firman aukioloaikoina eli päivittäin klo 7-23 välillä. Pikavipin kulut ovat huokeat ja piilokuluja ei tarvitse jännittää, sillä niitä ei todellakaan ole. Ja mikä parasta saat pikavippi lasku sähköpostiin jos niin haluat. Tämä vaihtoehto on valittavissa lainahakemusta tehdessä. Kaikki pikavipit ovat vakuudettomia.

Hae lainaa nopeasti täältä

Pikaluotto heti netistä

pikaluotto uusi

Pikavippi on terminä tuttu jo lähes koko kansalle, kiitos yrityksien todella ahkeran ja voimakkaan markkinoinnin sekä näkyvyyden tuomisen koko Suomeen. Et voi enää olla kävelemättä isommissa kaupungeissa törmäämättä vähän väliä jonkin lainayhtiön mainoksiin ja jopa tv-mainoksien joukkoon ollut tullut sankka joukko pikaluotto firmojen mainoksia. Tämä on nostanut heidät myös valtavaan suosioon ja sen näkee monien yritysten vuosituloksissa, sillä monilla pyyhkii suorastaan luvattoman hyvin.

Pikavippifirmat ovat myös tuoneet lainaajille uusia mahdollisuuksia lainan suhteen, monet firmat lupaavat nimittäin eräpäivän siirtoa tiukan paikan tullen pienestä lisämaksusta ja joustavuus on lisääntynyt huomattavasti. Sähköpostiin vaihdettuja laskutuskeinoja on vielä olemassa. Vippi laskulla sähköisesti on jo mahdollista!, samoin kuin pikaluotto heti tilille 24h! Pikaluotto lasku sähköisesti on myös mahdollista eli ei enää turhia paperilaskuja kasaantumaan vaan voit saada laskun suoraan sähköpostiisi. Käytännössä joka vuosi keksitään jotain uutta ja niin on pakkokin, sillä kilpailun ollessa niin kova vain kekseliäimmät erottuvat joukosta ja menestyvät.

Toinen hyvin merkittävä syy suureen suosioon on se, että lainafirmat ovat todella käytännöllisiä ja vippiä saa helposti. Jo kymmenet tuhannet suomalaiset ovat selvittäneet väliaikaiset pienemmät talouskriisit pikavippien avulla. Media mainostaa kovasti sitä kuinka pikavippi ajaa ihmisiä maksuhäiriöihin, mutta uusimpien tutkimuksien ja laskelmien mukaan vain n. prosentti maksuhäiriömerkinnöistä johtuu pelkästään pikaluotoista. Taustalla on siis selvästi jotain muuta, mikä on ajanut nämä niin kovin huonoon maineeseen. Sähköpostiin saatava vippi laskutuksella voi olla erittäin hyvä keino saada rahoitusta. Pikalaina lasku sähköpostiin on siis pikku hiljaa katoava lainamenetelmä, ainakin tätä menoa.

Voit nykyään saada myös suurempia lainoja kyseisiltä firmoilta, sillä firmat laajensivat reviiriään myös kulutusluottorintamalla, joka on nykyään mahdollista saada vaikka kuinka monesta paikasta. Kaikista suurimmat lainat kannattanee kuitenkin ottaa pankkien kautta, sillä niitä ei vielä lainafirmat myönnä. Jos kyse on kuitenkin joidenkin tuhansien eurojen kulutusluotosta, kannattaa harkita vakavasti jotain lainafirmaa kuten vaikkapa Ferratum, jolla kaikkien lainojen vuosikorko on vain 29,84%, joka on merkittävän halpa. Laina-aika kaikissa lainoissa on vuodesta viiteen vuoteen, joten tässä on hyvä esimerkki erittäin edullista ja nopeasta lainasta. Pikavippi 18v on erinomainen vaihtoehto nuorille tarjottavissa lainoissa.

Jos tarvitset ja olet etsimässä mitä tahansa pikavippiä ja haluat, että lasku tulee suoraan sähköpostiin olet klikannut itsesi oikealla sivulle, sillä meiltä löydät tämänhetken parhaimmat niin hintalaatusuhteeltaan kuin palvelualttiudeltaankin ja kukaan tämän sivun neuvoja noudattava ei jää ilman lainaa + säästyt paperiselta laskulta! Muuta ei tarvita kuin puhtaat luottotiedot eli maksuhäiriöitä ei tule olla taustalla, muuten vipin hakeminen vaikeutuu entisestään. Ja muuten luonnollisesti vippaajalta vaaditaan täysi-ikäisyyttä, jossain tapauksissa yli 20-vuoden ikää eli tarkista siis tämä ennen lainahakemuksen täyttämistä. Sinulla pitää myös olla julkinen suomalainen puhelinliittymä eli pikavippi prepaid-liittymällä tai salaisella numerolla ei tule onnistumaan. Laskutuksella pikavippi lainaa on todella vaikea saada esimerkiksi yrityksen nimeen. Tarkista myös, että omistat toimivat verkkopankkitunnukset ja, että tunnuslukulistassa on vielä tunnuksia jäljellä. Näillä eväillä pikavippi lasku sähköpostiin tai yleensäkin laina kuin laina on tilillänne hetkessä.

Vastuu lainaajalla

Mietithän kuitenkin kahdesti ja pohdit asiaa perheesi kesken ennen kuin lähdet ottamaan pikaluottoa. Varsinkin kun kyse on hieman suuremmista summista, sillä vaikka lainaaminen tapahtuu nykyään muutamalla hiiren klikkauksella omaan sähköpostiin ei se tarkoita sitä, etteikö sitä pitäisi lyhentää takaisin ihan niin kuin muitakin lainoja. Vippi laskulla sovittuna ei ole mikään harvinaisuus enää! Pikavipin helppo saatavuus ajaa ihmiset ottamaan helposti ”turhia” lainoja eli sellaisia mille ei välttämättä ole tarvetta, mutta sillä hetkellä se kuitenkin tuntuu hyvältä ja oikealta ja kun se kerran on niin helppoa niin tulee sellainen ”miksipä ei” –olotila ja lainaa haetaan. Monet tulevat katumapäälle, mutta se on ikävä kyllä tässä vaiheessa liian myöhäistä, koska olet jo lainan tilannut ja se täytyy myös maksaa takaisin eräpäivään mennessä. Sähköpostiin saatava lasku on hyvä keino saada rahoitusta.

Silloin jos olet jo maksuvaikeuksissa ja painit edellisten pikavippien kanssa suurin virhe on ottaa uusi pikavippi, jolla maksaa edelliset pois. Tämä ajaa ihmisen vakavaan lainakierteeseen, josta ei seuraa mitään hyvää. Loppuen lopuksi saatat olla pahassakin pulassa suurine laskuinesi ja tästä uhkaa helposti luottotietojen menetys, joka on jo vakava asia ja vaikuttaa pitkälle tulevaisuuteen. Nykyään kun tarkistetaan luottotiedot niin monta asiaa hankkiessa ja tätä kautta saadaan ostajan luotettavuus selville tai ainakin pientä viittausta miten kyseinen henkilö on raha-asiansa hoitanut. Jos kuitenkin olet jo maksuvaikeuksissa ei missään tapauksessa kannata lyödä hanskoja tiskiin ja siirtää tai unohtaa asioita, sillä löydät ne vielä edestäsi, se jos joku on varmaa. Tässä tilanteessa on erittäin fiksua soittaa Takuu-Säätiön velkalinjaan, jossa sumplitte yhdessä miten velat saataisiin hoidettua ilman luottotietojen menetystä.

Pikaluotto ilman luottotietoja

Onko sinulla maksuhäiriöitä tai oletko kenties menettänyt luottotietosi ja haluat silti tästä huolimatta hakea lainaa? Meidän kautta löytyy kuinka lainaa maksuhäiriöiselle on mahdollista saada suhteellisen helposti ilman vakuuksia tai vaihtoehtoisesti ilman takaajia. Luottotieto/maksuhäiriöt ovat yhä yleisempiä 2017 kuin koskaan ja niitä tulee jatkuvasti lisää.

Hintojen nousu ajaa ihmiset ottamaan enemmän lainaa, sillä muuten ei ole varaa jokapäiväiseen ja normaaliin elämään. Asia on erittäin valitettava ja sille pitäisi tehdä jotain, mutta tämä sivusto keskittyy kuitenkin pääasiassa siihen kuinka löytyy lainaa maksuhäiriöiselle helposti ja nopeasti sekä kuinka luottotiedoton voi saada lainaa netistä.

Vaihtoehtoja ei ole missään määrin paljoa ja voisi sanoa, että niitä on itse asiassa aika niukasti, mutta kuitenkin riittävästi. Maksuhäiriöisenä suosittelemme noudattamaan alapuolen artikkelissa annettuja ohjeita ja niistä selviää nopeasti keinot, millä tavoin voit saada lainaa luottohäiriöiselle yksityiseltä tai vastaavasti lainaa maksuhäiriöiselle.

Olet siis menettänyt luottotietosi tai joutunut vaikeuksiin laskujen kanssa ja saanut maksumuistuksia / häiriöitä ja haluat hakea luottoa tai pikalainaa. Ei hätää, sillä tämä artikkeli antaa suhteellisen yksinkertaiset ohjeet kuinka luottotiedoton voi saada lainaa yksityiseltä ja miten pikavippi maksuhäiriöiselle on mahdollista saada haettua kaikista helpoimmalla ja nopeimmalla tavalla. Kaikille varmasti tunnistautumiskeino TUPAS-tunnistus pystyy nykyään automaattisesti tunnistamaan, mikäli lainaa hakevalla on maksuhäiriöitä ja tämän muutoksen myötä myös lainan hakeminen on vaikeutunut entisestään.

ilman luottotietoja

Tästä ei kuitenkaan kannatta vetää mitään johtopäätöksiä eikä varsinkaan heittää hanskoja tiskiin, sillä keinoja on vaikka muille jakaa ja kyllä hätä aina keinot keksii. TUPAS-tunnistuksen tullessa ollessa poissa kuvioista jo vuoden 2011 uudistuksen jälkeen, voi suurimman osan pikavippiä myöntävistä firmoista ainakin unohtaa. Sivustolla ei käsitellä pikavippifirmoja, koska meidän viimeisimpien tietojen mukaan luottoyritykset eivät myönnä lainaa maksuhäiriöisille tai lainaa luottotiedottomille, vaan maksuhäiriöisen täytyy löytää muita keinoja, kuinka pikalainaa luottotiedottomalle voi saada ja miten tämä tapahtuu.Varmasti yksi varmimmista keinoista on marssia omaan pankkiisi ja varata aika lainaneuvojalle, jonka kanssa yhdessä mietitte lainan tarpeesi ja selvitätte kuinka ja mistä sitä voi saada.

Tai toisena vaihtoehtona voitte etsiä rahoituspaikkoja Internetistä ja hakea lainaa yksityiseltä taholta, niitä kun on jonkin verran, mutta lainaehdot vaihtelevat ja ovat yleensä melko räätälöityjä. Lainasummat ja niiden saaminen riippuu täysin henkilöstä ja lainaa hakevan sen hetkisestä taloustilanteesta. Yleensä jotain säännöllisiä palkka- tai eläketuloja vaaditana ja omaisuutta on myös hyvä olla jonkin verran. Kaikki tämä riippuu kuitenkin olosuhteista hyvin paljon ja siitä, kuinka suurta pikavippiä luottotiedoton henkilö hakee. Lainaa maksuhäiriöiselle ei todellakaan siis ole mikään helpoin homma, koska maksuhäiriö on ikävä kyllä pienehkö epäluottamusleima otsassasi ja siitä ei pääse eroon kuin vasta vuosien päästä. Luottamusta täytyy siis ruveta rakentamaan uusiksi ja se vie oman aikansa.

Kuitenkin hyvällä käytöksellä, asiallisella ja rennolla ulosannilla sekä pienillä säännöllisillä tuloilla voit saada itsellesi melko suurtakin kulutusluottoa ilman luottotietoja, joten kannattaa santsata näihin ominaisuuksiin.

Mistä pikaluotto luottohäiriöiselle heti suoraan tilille?

Tähän kysymykseen löytyy jo käytännössä vastaus aiemmasta eli ihan samaa kaavaa noudattamalla voit saada luottoa luottohäiriöiselle ja tämän lisäksi on vielä tärkeää muistaa muutama seikka. Eli, on siis myös hyvin tärkeää, tehdä selväksi heti kaikki asiat ja olla rehdin oloinen, sillä tämä antaa lainaajalle hyvän kuvan teistä ja voit saada luottoa huomattavasti helpommin. Pikalainaa yksityiseltä hakiessa nämäkin seikat vaikuttavat, sillä lainaa myöntävä taho voi itse päättää kenelle lainan myöntää ja valitsee henkilökohtaisesti myöntääkö vippiä vai ei.

Kerro meille kuinka löysit lainaa työttömälle ja luottotiedottomille ja mistä sekä milloin!

Jos mahdollista haluaisimme kuulla kokemusistasi lainan hakemisessa ja jos olet jostain lähteestä onnistunut saamaan lainaa luottotiedottomille tai lainaa työttömälle yksityiseltä tai mahdollisesti vielä lainaa luottohäiriöiselle yksityiseltä niin haluaisimme kuulla kuinka se tapahtui, milloin ja mistä. Pikavippi luottotiedottomalle yksityiseltä ei tosiaan ole helposti saatavissa ja näitä paikkoja kun ei ole koskaan liikaa ja ne ovat käymässä vähiin.

Vuonna 2018 on entistä vaikeampi saada laina luottotiedottomalle ja maksuhäiriöisille ei oikein tykätä myöntää luottoa missään ellei tällä todella ole omaisuutta tai reippaita säännöllisiä tuloja. Kaikki säännökset ja kriteerit ovat laina- ja rahoitusalalla tiukentuneet selvästi ja lakiuudistuksien myötä tätä on yhä vain kiristetty lisää ja löysempään suuntaan tuskin ollaan jatkossakaan menossa.

Vuosi 2018 näyttäisi tuovan tullessaan kuitenkin jonkinlaisia muutoksia ja lainaa luottohäiriöiselle tänä vuonna tuskin on ainakaan helpompi ottaa. Se saattaa jopa yhä vaikeutua entisestään, joten kannattaa todella miettiä aikooko luottotiedot menettää, sillä niistä koituu melko painavat seuraukset ja ne tulevat näkymään tiedoissasi vielä useamman vuoden päivät.

Oli niin tai näin, jaa kokemuksesi meidän kanssa palaute -osiossa ja kerro kuinka sait lainaa maksuhäiriöiselle yksityiseltä! Tämän artikkelin kuitenkin pitäisi auttaa niitä henkilöitä, joilla ei ole mitään käsitystä miten luottoa voi saada jos on saanut maksuhäiriön ja pyrimme myös lisäämään uudet lainamahdolliset tänne, mikäli niitä ilmaantuu. Jos kuulemme lukijoilta hyviä vinkkejä, lisäämme ne oitis tänne ja näin yritämme tehdä luoton saamisesta yhä helpompaa!