Netistä Lainaa – Katso Parhaat Nettilainat Nyt!

Haetko netistä lainaa, mutta et oikein tiedä mikä olisi ehkä se paras nettilaina juuri sinulle? Tämä on yleinen ongelma varsinkin nykypäivänä, kun lainaa ja vippejä on netissä tarjolla niin valtava määrä. Mikä niistä sitten olisi paras juuri sinulle? Sitä varten olemme luoneet tämän lainavertailun, jonka avulla voit helposti vertailla kaikki parhaat nettilainat kerralla nopeasti ja helposti.

Miksi hakea netistä lainaa

netistä lainaa

On periaattessa 4 eri vaihtoehtoa hakea lainaa, jos rahapula yllättää. Lainaa voi hakea pankista, netistä, tutuilta tai sitten vaikka panttilainaamosta. Mutta miksi valita näistä sitten netti? Varsinkin pankki on pitkään ollut monelle se paikka, josta sitä lainaa haetaan jos tarve on. Mutta nykyään yhä useampi suomalainen kääntyy netin puoleen kun tarvitse rahaa nopeasti. Osasyynä tähän on se, että nettilainat ovat kehittyneet huomattavasti jo parin viimeisen vuoden aikana.

Kun pikavipit aikoinaan tulivat Suomeen, olivat ne kalliita, ja maksuajat olivat niissä melkein naurettavankin lyhyitä. Vaikka nykyään on yhä olemassa monia vippejä joissa laina-aika on aika rajoitettu, on pidempiä maksuaikoja nykyään paljon enemmän tarjolla kuin koskaan ennen.​ Nykyään niitä 14 - 30 päivän maksuaikoja onkin käytössä lähinnä enään ilmaisissa ensilainoissa, jolloin sen kyllä ymmärtää. Jos taas hakee normaalia lainaa netistä, niin maksuaikaa saa yleensä aika helpost ainakin 3 kuukautta, riippuen tietenkin hieman summasta. Jos lainaa kerralla yli 1000 euroa, niin helposti maksuaikaa voi saada ainakin vuoden tai 2.

Samaten lainan hakeminen netistä käy helpommin kuin koskaan. Osassa lainapalveluissa ei enään edes käsitellä lainahakemuksia käsin, vaan tietokone hoitaa niiden läpikäymisen. Tämän ansiosta mm. on mahdollista osasta paikkoja saada nettilaina heti, kun hakemus päätös annetaan heti kun se on jätetty.

Melkeinpä voikin sanoa, että ainoa asia missä enään nettilainat hieman laahaavat jäljessä pankkilainoja on kun halutaan mahdollisimman edullista lainaa. Silloin pankeista sitä voi usein saada hieman halvemmalla, joskin tässäkin erot ovat pienentyneet selvästi. Kuitenkin jos tavoitteena on saada halvin mahdollinen laina, on pankki yleensä se paikka mihin kääntyä. Jos siis ei ota huomioon mitään muita seikkoja.

Mutta jos helppous, rahojen saamisen nopeus ja muut seikat vaikuttavat, alkaa netti ehdottomasti viedä pidemmän tikun nykyään. Netistä on myös huomattavasti helpompi saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia kuin pankista on. Pankki voi sopia sinulle, jos omaat hyvät välit oman pankkisi kanssa, jonka lisäksi rahaa tai tuloja löytyy sen verran että he myöntävät lainan sinulle helposti. Muutoin, suosittelen kyllä vahvasti kääntymään netin puoleen.

Kun haet netistä lainaa viisaasti, eli vertailet hieman hintoja tälläisten sivustojen avulla jossa juuri olet, niin voit saada hyvinkin edullista lainaa hyvillä ehdoilla melko helposti. Ja kun jaksat näin tehdä, voivat rahat olla tililläsi todella paljon nopeammin kuin mitään muuta keinoa käyttäen. Ja viisaasti lainaamalla ehkäiset myös aika hyvin ne riskit, joita nettilainoille yleensä kerrotaan. Älä hätäile kuitenkaan, vaan siis lainaa harkiten. Kun varaudut lainan takaisinmaksamiseen, on riski ongelmiin aika pieni. Tämä siis kun lainaat sellaisia summia jotka tiedät kykeneväsi maksamaan takaisin! ​

Leave a Comment: