Kulutusluotto Heti

Tarvitsetko lainaa ihan vain kuluttaaksesi - eli ostaaksesi jotain tärkeää, kuten auton, TV:n, etelänmatkan tai vaikka vain ruokaa tai varaosia autoosi. Tähän soveltuu hyvin kulutusluotto, joka on tarkoitettu yksinkertaisesti kuluttamiseen. Kulutusluotot toimivat nimenomaan tilanteissa, joissa henkilöllä on äkillinen tarve saada hieman suurempi summa rahaa johonkin tärkeään hankintaan. Tällöin ne ovat yleensä parempia vaihtoehtoja kuin esimerkiksi pikalainat.

Hae kulutusluottoa Risicumilta >>

Lue arvostelu: Risicum Capital

Hae Ferratum -kulutusluottoa 500-2500 euroa nyt >>

Lue arvostelu: Ferratum

Kulutusluottoihin lasketaan yleisesti kaikki noin 500 ja 5000 euron välimaastoon sijoittuvat summat. Maksuaikaa kulutusluotoille annetaan usein muutam asta kuukaudesta jopa viiteen vuoteen. Näin ollen pikavipit eroavat kulutusluotoista selkeästi suuruutensa ja maksuaikataulun suhteen: Pikaluotot ovat pienempiä, vain noin 50-500 euron suuruisia, sekä lyhytaikaisempia.

"Laina-aikaa saat kulutusluotolle jopa 4 vuotta. Lainaa maksat takaisin tasaisesti kuukausittain. Jotkut firmat saattavat jopa tarjota lyhennysvapaan kuukauden tai pari."

MUISTA VERRATA KULUTUSLUOTTOSI

Kulutusluotot kannattaa aina vertailla. Usein luullaan, että ainut vaikuttava tekijä kulutusluoton kuluissa on korko, mutta tosiasssa muun muassa hoito- ja käsittelykulut saattavat olla merkittävän suuruisia. Etenkin pienemmissä lainoissa niiden osuuteen kannattaa kiinnittää huomiota.

kulutusluotto heti

Kulutusluotto on helppo tapa saada rahaa kulutukseen!

Kannattaa lisäksi huomioida, että on parempi ottaa yksi iso kulutusluotto, kuin monta pientä. Kulutusluottoja voit vertailla todellisen vuosikoron avulla.

Vuosikorot pyörivät noin kahdeksan ja 40 prosentin välimaastossa. Pienimmät rahoitusalan toimijat saattavat kuitenkin periä tyhmiltä kuluttajilta myös korkeampia korkoja, joten vertaile kulutusluottoja aina ennen lainan hakemista.

Kulutusluotot ovat vakuudettomia ja lyhytaikaisia lainoja, tai tarkemmin ottaen kulutusluottoja. Pikalainojen hinnoissa on jonkin verran eroa, joten halpa kulutusluotto kannattaa ottaa selville. Pikalainaa voi hakea joko tekstiviestitse tai verkkopankkitunnuksilla ja niitä myönnetään vähintään 18 vuotiaille henkilöille. Halvinta pikavippiä etsiessä kannattaa ottaa huomioon myös tekstiviestikulut.

Olemme koonneet näille sivustolle listan parhaista pikalainoja tarjoavista yrityksistä. Kerromme myös ikärajat, kulut, pikavipin pituuden sekä lainasummat. Esimerkkinä voidaan ottaa vaikka pieni kulutusluotto. Laina-aika saamallesi 100 euron pikavippi voisi olla 30 päivää. Saat tästä laskun kotiisi, jonka maksat 30 päivän aikana. Jotkin pikavippipaikat saattavat myös tarjota pienen alennuksen koroissa mikäli maksat laskun pois huomattavasti aiemmin. Pikalaina kannattaa aina maksaa takaisin ajallaan.

Sinulle sopiva halvin pikavippi löytyy varmasti sivustomme avulla! Pikalainat ovat hyvä keino saada hieman ylimääräistä käyttörahaa esimerkiksi palkkapäivää odottaessa.

Haet isompaa lainaa, mutta tarkoititko sittenkin asuntolaina tai autolaina?

Kulutusluottovertailu - Edullinen luotto helposti!

Pikalainavertailu on tarkoitettu sinulle, mikäli olet ottamassa lainaa äkilliseen tarpeeseen, etkä ole aivan varma, mistä saisit halvimman pikalainan.

Pikalainojen kustannukset vaihtelevat erittäin merkittävästi. Tästä syystä sinunkin kannattaa tutustua pikalainavertailuumme. Pikavippivertailumme on oiva työkalu kaikille lainaa hakeville.

Täytä vertailun lomakkeeseen ikäsi, haluamasi lainasumma, erien määrä ja haluamasi laina-aika. Näin saat selville mitkä lainat sopivat sinulle parhaiten ja voit valita kaikkein edullisimman pikavipin.

Tällä hetkellä lainavertailumme käsittää reilusti yli 300 vippiä, jotka vaihtelevat suuruudeltaan 50 ja 4000 euron välillä. Vertaa siis kulutusluottosi meidän vertailussamme ja ota halvin pikalaina netistä.

Pikalainavertailuamme ei päivitetä automaattisesti, vaan kaikki tiedot on lisätty käsin. Sivuston ylläpitäjä ei täten voi vastata mahdollisista virheista ja hinnanmuutoksista. Tarkista lainasi ehdot aina luotonmyöntäjän omilta kotisivuilta.