Freedom Rahoitus Kokemuksia (2018)

Freedom Rahoitus tarjoaa portaalin, josta löydät useita lainanmyöntäjiä ja heidän lainatuotteitaan, kuten pikavippejä ja kulutusluottoja. Omien sanojensa mukaan Freedom Rahoitus onkin:

"Erikoistunut välittämään sinulle markkinoiden parhaan mahdollisen lainan, joka sopii sinun tilanteeseesi."

Hae lainaa Freedomilta heti >>

Freedom Rahoitus ei missään vaiheessa veloita luoton ottajalta, eli sinulta, mitään - vaan kustannukset palvelusta menevät lainanmyöntäjien maksettavaksi. Näin Freedom voi taata sinulle halvan ja nopean tavan löytää sopivaa lainaa.

Lainaa 500-20000 euroa ilman vakuuksia ja takaajia

  • Hakijan oltava yli 23-vuotias
  • Hakijalla oltava säännölliset tulot (Palkka- tai eläketulot vähintään 1500 euroa kuukaudessa)
  • Palvelu on käyttäjälleen täysin maksuton
  • Rahat siirtyvät luottohakemuksen hyväksymisen jälkeen tilillesi muutamassa päivässä

Riippumattomana lainanvälittäjänä Freedom pystyy tarjoamaan asiakkailleen luottetavaa hintatietoutta erilaisista lainoista, alkaen pikalainoista ja pikaluotoista aina kulutusluottoihin ja moniin muihin lainoihin.. Yritys toimii tiukassa yhteistyössä Suomen suurimpien lainanmyöntäjien kanssa, joten sinun on helppo löytää omia arkielämän tarpeitasi parhaiten vastaavat lainat.

Freedom Rahoitus kokemuksia

Freedom Rahoitus on osa suurempaa Freedom Finance -ryhmää. Freedom Finance on eräs Euroopan suurimmista lainanvälittäjistä, joka tarjoaa palveluitaan Suomen lisäksi myös Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Englannissa, Irlannissa ja Espanjassa. Pohjoismaissa Freedom on onnistunut kasvamaan markkinoiden suurimmaksi lainanvälittäjäksi. Suomessa toiminta on alkanut vuoden 2009 alussa, mutta yrityksen vahva brändi ja historia ovat mahdollistaneet toiminnan nopean laajentamisen.

Freedom Rahoitus tarjoaa henkilökohtaista palvelua

Siinä missä muilta lainapalveluilta saat harvemmin lämminhenkistä henkilökohtaista lainapalvelua, Freedom Rahoitus tarjoaa omat luottokäsittelijänsä sinun palvelukseesi. Näin luottohakemuksesi voidaan käsitellä nopeasti. Luottokäsittelijän käyttöä perustellaan lainatarpeen suurella vaikutuksella hakijan talouteen. Näin asiakkaat saavat Freedom Rahoitukselta parhaan mahdollisen avun.

Freedom Rahoitus kokemuksia

Onko sinulla Freedom Rahoitus kokemuksia? Jaa ne kanssamme ja lisäämme ne tähän artikkeliin!

Summary
Review Date
Reviewed Item
Freedom Rahoituksen Lainat
Author Rating
41star1star1star1stargray

Leave a Comment: