Ferratum Kokemuksia (2018)

Ferratum kokemuksia

Ferratum on yksi Suomen luotettavimmista pikavippifirmoista. Se tarjoaa niin pieniä pikalainoja kuin isompiakin luottoja. Omien sanojensa mukaan Ferratumille rehellisyys on kaikki kaikessa. Heidän toimintaperiaatteisiinsa kuuluu avoin ja läpinäkyvä hinnoittelu. Tällöin asiakas tietää aina, mistä häntä laskutetaan ja kuinka paljon.

Lainan hakeminen on aina maksutonta. Lainaa hakevan täytyy olla vähintään 20-vuotias. Tarjolla on pikalainaa 15-30 päivän maksuajoilla. Uudet asiakkaat voivat hakea 50-200 euron pikavippejä ja jo aikaisemmin palvelua käyttäneet 50-1000 euron lainoja. Rahat tipahtavat tilille todella nopeasti joko tekstarihaun tai verkkohakemuksen avulla - ilman vakuuksia tai takaajia. Maksat VAIN mikäli saat lainan - hylätyistä hakemuksista ei siis veloiteta.

Kuinka hakea lainaa Ferratumilta?

  • Ensimmäistä kertaa hakevan tulee käyttää verkkopankkitunnuksia ja nettikaavaketta. Palvelu toimii Nordean, OP Pohjolan (Osuuspankki ja POP), Sampo Pankin, Aktian ja Handelsbankenin verkkopankkitunnuksilla.
  • Verkkopankkitunnistuksen jälkeen valitset lainasumman ja täytät henkilötietosi. Saat lainaehdot sähköpostiisi.
  • Seuraavaksi saat matkapuhelimeesi päätöksen lainan myöntämisestä. Jos päätös on myönteinen, vahvista lainahakemus lähettämällä tekstiviesti KYLLÄ numeroon 16308 neljän tunnin kuluessa.
  • Saat tekstiviestillä henkilökohtaisen, nelinumeroisen PIN-koodin seuraavia lainanhakukertoja varten. Jatkossa voit hakea lainaa joko kotisivujemme kautta tai tekstiviestillä lähettämällä summan ja PIN-koodin numeroon 16308. Esim. 300 1234

Ferratum Kokemuksia

Ferratum kokemuksia on netissä paljon, mutta kuinka luotettavia ne ovat? Yleensä kokemuksia jaetaan vasta tilanteessa jossa jotain on pielessä, ja sen takia posiitivisa viestejä nettiin tai muualle harvemmin kirjoitellaankaan.

Pikavippi on nopea laina. Pikalainoja voi yleensä tilata joko tekstiviestillä tai nettipankkitunnusten kautta. Pikavipit on tarkoitettu väliaikaiseen rahantarpeeseen esimerkiksi palkkapäivää odotellessa, eivätkä ole pitkäaikaisia lainoja. Lainojen määrät vaihtelevat 50-1000 euron välillä ja laina-ajat yleensä 15-30 päivän välillä, tosin 1000 euron lainoissa laina-aika saattaa olla kolmekin kuukautta. Pikavipin saat tilillesi parin minuutin sisällä pikavippihakemuksen lähettämisestä.

Pikalainat nousivat tunnetuksi ja suureen suosioon niiden helppouden ja lainaa ilman vakuuksia takia. Pikaluotto myönnetään, mikäli henkilö on täysi-ikäinen (tai joissain tapauksissa 21 vuotias), hänellä on suomalainen pankkitili ja hänen luottotietonsa ovat kunnossa. Sivullamme ovat pikavipit vertailussa, josta näet helposti eri pikavippien laina-ajat, suuruuden sekä ikävaatimuksen sekä lainojen kulut. Pikavipin maksu pois tapahtuu saamasi laskun kautta. Vertaile vanhoja tunnettuja pikavippejä sekä uusia pikavippejä alla olevasta taulukosta.

Tältä sivustolta löydät paljon hyödyllistä tietoa pikavipeistä, niiden hakemisesta ja siitä, mitä tarvitaan jotta voisit saada halvan pikavipin. Kerromme myös miten saat lainaa ilman vakuuksia sekä suuremman summan kulutusluotoista. Kulutusluotot ovat keskimäärin muutaman tuhannen euron suuruisia pidemmän ajan lainoja, joita myönnetään pääasiassa yli 22-25 vuotiaille.

Pikavippi vertailu näyttää sinulle eri vippipalvelut, niiden hinnat, laina-ajat sekä lainaehdot. Näin löydät helposti ja kätevästi juuri sinulle sopivan pikavippi-palvelun. Pienlainan hakeminen on helppoa. Meillä pikavipit ovat vertailussa. Pikavippi pankkitunnuksilla onnistuu nykypäivänä helposti, joten myös prepaid ja salaisten liittymien omistajat pääsevät nauttimaan lainapalveluista.

Summary
Review Date
Reviewed Item
Ferratum Lainat
Author Rating
51star1star1star1star1star

Leave a Comment:

1 comment
Pentti says 18.1.2018

Jos joku Ferratumin lainaa harkitseva tänne eksyy, suosittelen lukemaan alla olevan esimerkin, joka pohjautuu omiin kokemuksiini k.o koronkiskontafirmasta. Olin taloudellisesti ahtaalla eron jälkeen, ja sorruin hätäpäissäni ottamaan Ferratumilta lainaa. Laina summa oli 2000e, ja PUOLI vuotta summaa takaisin erissä maksaneena ajattelin että noh, nyt on varmaan aika hyvä osa jo hoidettu kun erät oli 250-270e kappale. Eli takaisin maksettu 1500-1600e. Arvatkaapa mikä oli jäljellä oleva velan määrä? 2200e.
Korot on NIIN järjettömän törkeät että maksuerästä menee korkoihin ja kuluihin lähes kaikki, esimerkiksi 250e maksusta jäi yksi euro velkaa lyhentämään , YKSI EURO! Tätä touhua lähes raivon vallassa katselleena hain lainaa muualta, ja maksoin koko summan kerralla pois. Koskaan – ikinä milloinkaan- en tule enään koskemaankaan Ferratumin laillisiin koronkiskonta ”tarjouksiin”, ja suosittelen erittäin lämpimästä samaa kaikille muillekin. Lainaa saa kyllä muualtakin, jos luottotiedot on kunnossa (esim. Norwegianilta). Kiitos!

Reply
Add Your Reply